Μάνταλος και Πογέ… κάλυψαν τις ανορθογραφίες της ΑΕΚ (video)

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στη Ν. Σμύρνη αλλά Μάνταλος (14′) και Πογέ (90’+2′) φρόντισαν να… καλύψουν τις ανορθογραφίες της. Με δικά τους γκολ οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Πανιώνιου με 2-0, στην αναμέτρηση που «έριξε την αυλαία» του αποψινού (26/1) προγράμματος της 18ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με το… καλησπέρα. Μόνο που το γκολ που πέτυχε ο Μάνταλος δεν έπρεπε να κατακυρωθεί -είχε προηγηθεί χέρι του αρχηγού της Ένωσης- και δικαίως διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος του Άγγελου Ευαγγέλου. Υπάρχουν και άλλες φάσεις που αμφισβητείται η κρίση του. Με πιο χαρακτηριστική στο 36′ που έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ντουρμισάι για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Χουλτ.

Ο Πανιώνιος, παρά το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ, δεν πτοήθηκε. Οι παίκτες του προσπάθησαν, συνεπικουρούμενοι από τους «κιτρινόμαυρους» που έδειχναν μπλοκαρισμένοι, να… απαντήσουν. Αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έκαναν δώρο και το γκολ που  εξανέμισε την όποια τους ελπίδα για ισοφάριση. Ο Πογέ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την κακή εκτίμηση του Μανοΐλοβιτς και διαμόρφωσε το 2-0. Αυτή ήταν η 11η φορά που ο Αργεντινός κούνησε δίχτυα.

Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι του γηπεδούχου κρέμασαν πανό που τα στελέχη της φιλοξενούμενης ζήτησαν να κατέβει. Αλλά ο τέταρτος διαιτητής αρνήθηκε, αναφέροντας ότι δεν το θεωρεί υβριστικό. Το πανό έγραφε: «Αγαπημένη Εταιρεία Κυβερνήσεων. Χαρισμένα χρέη 301.972.692 ευρώ. Δραγουμάνε ποιος στα δίνει πιο καλά; Η Δεξιά ή η Αριστερά»;

Πανιώνιος (Α. Μάτζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά (65΄ Καμαρά), Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Κούρντι, Κεϊτά (39΄ Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί (77΄ Τσιλούλης).

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Μπακασέτας (81΄ Μπογέ), Κλωναρίδης (61΄ Κρίστιτσιτς), Πόνσε΄(90’+3′ ΄Αλμπάνης).

Μάντζιος: «Κρίμα, χάσαμε χωρίς η ΑΕΚ να κάνει ευκαιρία»

Ουζουνίδης: «Δεν μ’ άρεσε καθόλου η ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα