Γραμμένος, Γκαγκάτσης: Οι «σωτήρες»…

Η αδυναμία/ανικανότητα του Ευάγγελου Γραμμένου και των στενών συνεργατών του να διοικήσουν σωστά και να τηρήσουν κανονισμούς και νόμους, μπορεί να βάλει σε μπελάδες όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τα οποία, ίσως «πληρώσουν» με απώλεια της θέση τους στην ομοσπονδία. Ή/και με… βόλτες στην πρώην σχολή Ευελπίδων.

Υπάρχει στην πορτογαλική γλώσσα η λέξη/έννοια ντροπή; Με όσα βιώνουμε από τον επικεφαλής στην ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, έχουμε αρχίσει να αμφιβάλλουμε έντονα. Ακόμα, πάντως, και να υπάρχει στη γλώσσα της Ιβηρικής χώρας, σίγουρα απουσιάζει από το λεξιλόγιο του αρχιδιαιτητή. Σε αντίθεση με τον μισθό από το λογαριασμό του.

Όλο και περισσότερο δυναμώνουν οι… ψίθυροι πως η αναδιάρθρωση παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες. Με πρόσχημα τις επικείμενες εκλογές. «Παροικούντες την Ιερουσαλήμ», όμως, δείχνουν ως αιτία τους σχετικούς κανονισμούς σε ΕΠΟ, UEFA και FIFA.

Ο Κύρος Βασσάρας έδωσε συνέντευξη στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Το σχετικό θέμα στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ αναφέρει ως πηγή το ΑΠΕ-ΜΠΕ!!! Προφανώς, στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα είναι μεγαλύτερη η απόσταση εντός του ραδιομεγάρου, από αυτή Κολωνάκι – Αγ. Παρασκευή…

Ο πραγματικός διοικητής στη λίγκα, Βασίλης Γκαγκάτσης, είναι και νομικός. Το ίδιο και ο αλά κάρτ πρόεδρος, Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση της ΕΠΟ για τις προκηρύξεις των δύο λιγκών. Παραβιάζουν τις κείμενες διατάξεις και θέτουν σε κίνδυνο την εγκυρότητα του πρωταθλήματος. Κύριε Γιώργο, εσείς τι λέτε;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα