Δουλεύει ο Περέιρα. Εμάς…

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν από τις χειρότερες διαιτητικά, χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνεται κάποιο ντέρμπι στο πρόγραμμα. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα ωστόσο συνεχίζει απτόητος το… έργο του και ο «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν.

Με αφορμή τη διαιτησία του Κοτσάνη στο Ηράκλειο, ο Παναιτωλικός έγινε η όγδοη ομάδα της Super League που ζήτησε από την ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της. Αυτό που έκανε τους Αγρινιώτες να φθάσουν στην καταγγελία, ήταν ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έγραψε τίποτα στο Φύλλο Αγώνα για την επίθεση του πρώην πλέον προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου στον γενικό αρχηγό της ομάδας Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Του Παναιτωλικού προηγήθηκαν άλλες επτά ομάδες που είχαν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ των ξένων διαιτητών είτε με ανακοινώσεις τους, είτε καταθέτοντας επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ. Αυτές είναι οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Αν προσθέσουμε τα παράπονα της ΑΕΛ για τη διαιτησία που έχουν εκφραστεί με ανακοινώσεις, καθώς και ομάδες όπως η Ξάνθη ή ο Αστέρας Τρίπολης που έχουν διατυπώσει δημόσια τη διαμαρτυρία τους, χωρίς ωστόσο να έχουν ζητήσει ανοιχτά αλλοδαπούς ρέφερι, αναδεικνύεται το πρόβλημα με τους Έλληνες διαιτητές και την καταστροφική δουλειά του Περέιρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα