Και τυπικά στους «8» ο Ατρόμητος (video)

Η προδιαγεγραμμένη πρόκριση του Ατρόμητου στους «8» του κυπέλλου, «σφραγίστηκε» σήμερα (23/1) και τυπικά. Το 3-0 επί του Απόλλωνα στην πρώτη αναμέτρηση δεν άφηνε περιθώρια απορίας για το ποια ομάδα θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Το ουσιαστικά ερωτηματικό ήταν ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του σημερινού επαναληπτικού. Η απάντηση είναι 2-1 για τους Περιστεριώτες και η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Όπως συνέβη από νωρίς και μέσα από τις τέσσερις άσπρες γραμμές του γηπέδου. Μόλις στο 6′ ο Ατρόμητος «άνοιξε» το σκορ με τον Μούγιακιτς και έκανε το 2-0 στο 63′ με τον Μπρούνο.

Το συνολικό 5-0 επέτρεψε στους γηπεδούχους να «σβήσουν τις μηχανές», οι οποίες δούλευαν μέχρι εκείνο το σημείο στο ρελαντί, και οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν το «γκολ της τιμής» με τον Βάρκα στο 67′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης (77′ Μανδάς), Κατράνης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Μπρούνο, Κορτ (73′ Λαζαρίδης), Μούγιακιτς (46’ Στρούγγης), Κωτσόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αστράς, Ναδάλες, Βαφέας, Λούκιτς, Στάθης, Αγροδήμος, Γαρουφαλλιάς (83′ Κοντογιαννόπουλος), Κοντοές (53′ Ελ Χέλβε), Βάρκας, Ρώσση, Ριβέρο (66′ Γκίνο)

Κάναντι: «Δείξαμε αντίδραση, να το κάνουμε και με Λαμία»

Τεννές: «Από το πρώτο ματς είχε τελειώσει η πρόκριση»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα