Τρίζουν τα κόκαλα των Τριβέλα – Αλημίση με τα κόλπα του Γραμμένου

Ο Βαγγέλης ο Γραμμένος είναι ταμάμ για εκπομπή στην τηλεόραση, όχι μόνο για καλεσμένος. Γράφει στο «γυαλί», όπως φάνηκε από την παρουσία του στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ.

Είναι και πειστικός στον λόγο του, νομικός καθώς είναι. Να, για παράδειγμα, εκείνο που είπε για τ’ αποτελέσματα της συνάντησης με τους διαιτητές, μετά την απεργία τους.

Είπε ο Βαγγέλης ο Γραμμένος ότι έδωσε εντολή στους διαιτητές να γράφουν τα πάντα για bullying στο Φύλλο Αγώνος κι αυτός θα παρέπεμπε στην αθλητική Δικαιοσύνη τους κατεργάρηδες. Αυτό έγινε στις 4 Ιανουαρίου.

Εννέα μέρες αργότερα, ο Σκουλάς σφυρίζει το Αστέρας – ΠΑΟΚ 0-3. Του κάνουν ντου από παντού ο Λουτσέσκου με τον σωματοδομημένο στο ημίχρονο, κουβέντα ο Σκουλάς στο Φύλλο Αγώνος. Ντου από παντού κι ο Κάναντι στον Παπαπέτρου, τσιμουδιά.

Αυτές είναι οι εντολές που έδωσε ο Βαγγέλης ο Γραμμένος. Εκτέθηκε, αλλά σάμπως είναι η πρώτη φορά; Υπάρχει λύση, ωστόσο. Να βάλει τον Σκουλά με τον Παπαπέτρου να κάνουν μία συμπληρωματική έκθεση, αν το θέλει κι ο «θείος Ιβάν».

Τρίζουν τα κόκαλα του  Τριβέλα και του Αλημίση. Κοιτάζουν από ψηλά, βλέπουν την… αβλεψία του διαδόχου τους, τα μεροκάματα στη Super League του Γκαγκάτση, και κινδυνεύουν να τους διώξουν από τον Παράδεισο για τα μπινελίκια που βγάζουν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα