Ουζουνίδης: «Ο αντίπαλος ήταν πιο ζωντανός, δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Μαρίνος Ουζουνιδης αναγνώρισε το δίκαιο του αποτελέσματος στο γήπεδο των Περιβολίων. Παραδέχτηκε πως «ο αντίπαλος ήταν πιο ζωντανός» αλλά αιτιολόγησε την άσχημη απόδοση των παικτών του. Επικαλούμενος την έλλειψη ρυθμού από την έλλειψη αγώνων.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Cosmote TV, είπε: «Νομίζω ότι ήταν εμφανές πως μας επηρέασε το διάστημα που δεν παίζαμε παιχνίδια. Ο αντίπαλος ήταν πιο ζωντανός. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί δεν ήμασταν καλοί. Το θετικό όμως είναι πως πήραμε ένα παιχνίδι στα πόδια μας πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά.

Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα τη Δευτέρα.

Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικό γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα.

Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικού. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή».

Χουλτ: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, τα καταστρέψαμε όλα στο τέλος»

«Μπαλωθιά» από Κισσαμικό στην ΑΕΚ (video)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα