Τα «άκουσε» ο Ηλιάδης

Το κλίμα στον Άρη δεν είναι το καλύτερο δυνατό, κάτι που φάνηκε και από την έντονη κριτική που άσκησαν στον Δημήτρη Ηλιάδη αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων», αλλά και αντίστοιχης της «Κοινωνίας Μελών Άρη», μετά το τέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης άκουσε παράπονα τους για την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, για την εχθρική διαιτησία (σύμφωνα με την άποψη των ίδιων) που αντιμετωπίζει ο Άρης, αλλά και τις χορηγίες που είχε υποσχεθεί.

«Ήρθαμε για να επιτελέσουμε έργο και δεν είμαστε περαστικοί», ήταν η αρχική απάντηση του κ. Ηλιάδη, ο οποίος εξήγησε αναλυτικά στους οπαδούς τις κινήσεις της διοίκησης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις χορηγίες και για το 1.4 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε (προεκλογικά) ότι θα έβαζε, απάντησε ότι η υπαγωγή της ΠΑΕ στο «άρθρο 99» θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ζήτημα. Μάλιστα υποστήριξε ότι ενδεχομένως τα ποσά που θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ θα είναι πολύ μεγαλύτερα από τα 1.4 εκατ., κάτι που βέβαια αναμένεται να φανεί.

Για τη διαιτησία, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα υπάρξει βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια, ενώ όταν του ζητήθηκε να αναφέρει με ποιες ενέργειες θα συμβεί κάτι τέτοιο, αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν γίνεται να τα πούμε αυτά δημόσια».
Τέλος αναφορικά με την κακή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα έως τώρα, είπε μεταξύ άλλων: «Στο τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα θα τερματίσει αρκετά ψηλά και δεν θα είναι στις τελευταίες θέσεις. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα