Ο Τζήλος ετοιμάζει «κόκκινη κάρτα» στον Κούγια

Δημοσιότητα, ποδόσφαιρο, υπεράσπιση, είναι το τρίπτυχο που προσελκύει τον Αλέξη Κούγια. Με το που έπεσε θύμα της μαφιόζικης επίθεσης ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, έσπευσε στο νοσοκομείο ο Αλέξης. Και να οι δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του Λαρισαίου διαιτητή, να και η… υπερασπιστική του γραμμή.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε η απορία, αν ο Θανάσης Τζήλος όρισε δικηγόρο του τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ. Ο Αλέξης Κούγιας είναι γεγονός ότι συμπαραστάθηκε στον διαιτητή, όμως πόσο ηθικό είναι ένας εν ενεργεία διαιτητής να εκπροσωπείται νομικά από παράγοντα ομάδας που μετέχει στο πρωτάθλημα στο οποίο αυτός σφυρίζει;

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ήλθε και η δήλωση του μοναδικού πρώην διαιτητή στο ελληνικό Κοινοβούλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα. Ο οποίος είπε: «Ο Κούγιας μπορεί να πήγε καλοπροαίρετα γιατί είναι έξυπνος και ικανός, αλλά εάν ήμουν στη θέση του Τζήλου δεν θα έπαιρνα κάποιον παράγοντα ως συνήγορο».

Ο Τζήλος πήρε και μηνύματα από την ΕΠΟ να… ξεχάσει τον Κούγια. Αλλά το πρόβλημα του διαιτητή είναι πώς θα το πει στον Αλέξη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έδειξε τόσο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του διαιτητή, που αυτός δεν είναι και το πιο εύκολο να δείξει… «κόκκινη κάρτα» στον Αλέξη.

Δεν του έφτανε ο ξυλοδαρμός του Λαρισαίου ρέφερι, έχει να ξεπεράσει και το πρόβλημα Κούγια. Γιατί θα το ξεπεράσει με τη μία ή την άλλη δικαιολογία. Το μήνυμα Γραμμένου ελήφθη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα