Παίρνουν λεφτά από τα παιδάκια που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο

Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει τις ρίζες του στην Αγγλία, αλλά κάποιες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, κάθε άλλο παρά τιμούν τα αθλητικά ιδεώδη και βλέπουν τα πάντα ως χρήμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στην Αγγλία το παράκαναν εκμεταλλευόμενες την επιθυμία των πιτσιρικάδων να συνοδεύσουν το ίνδαλμά τους κατά την είσοδο στο γήπεδο πριν από έναν αγώνα.

Πιο ακριβή στον σχετικό τιμοκατάλογο που ευτυχώς δεν αφορά τους μεγάλους αγγλικούς συλλόγους που δίνουν δωρεάν αυτή την ευκαιρία, είναι η Γουέστ Χαμ. Κάθε πιτσιρικάς που θέλει να συνοδεύσει έναν παίκτη της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να πληρώσει 700 λίρες, ενώ έπεται η Λέστερ με 600. Ακολουθούν Τότεναμ με 405, Γουλβς με 395, Κρίσταλ Πάλας με 375, Μπράϊτον με 350, Μπέρνλι με 300, Φούλαμ με 270, Κάρντιφ με 255, Γουότφορντ με 250 και Μπόρνμουθ με 185 λίρες.

Αντίθετα δωρεάν μπαίνουν τα παιδάκια συνοδεύοντας τα ινδάλματά τους στον αγωνιστικό χώρο σε Άρσεναλ, Έβερτον, Τσέλσι, Χάντερσφιλντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα