Πρόεδρος σουτζούκ λουκούμ στην Ξάνθη ο Βρύζας

Μετά το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, ο Καραπαπάς αναρωτήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι, «σε ποιον ανήκουν οι μετοχές της Ξάνθης;». Να εννοούσε τον Σαββίδη; Δεν ξέρουμε, δεν συντασσόμαστε, δεν υιοθετούμε. Εκείνο που μάθαμε, ωστόσο, είναι ότι η ιστορική ομάδα της Ξάνθης, που τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα, μπορεί να έχει άλλον πρόεδρο. Τον Ζήση τον Βρύζα, ας πούμε.

Του έχουν ζαλίσει τον έρωτα του Ζήση να αναλάβει την ομάδα. Έχει εμπειρία από διοίκηση, γι’ αυτό, εξάλλου, τοποθετήθηκε στην ΕΠΟ, για να μάθει το αντικείμενο. Κάτι οι πιέσεις, κάτι οι «σπασμένες επιταγές» σε τοκογλύφους, θεωρούμε ότι ο Ζήσης θα πει το «ναι». Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με άποψη για τα πράγματα, δεν είναι κανένας τυχαίος. Και, φυσικά, δεν ανήκει σε κανέναν, σε κάποιο «άρμα», εννοούμε.

Γι’ αυτό και καλό είναι να αναλάβει πρόεδρος στην Ξάνθη, για να δούμε μεγάλα ντέρμπι Ξάνθης – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Ξάνθης την προσεχή σεζόν, αλλά και στον δεύτερο γύρο εφέτος. Όπως τότε, που ήταν προπονητής στην Ξάνθη ο Λουτσέσκου, που κόντραρε στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Τότε που βγήκαν οι «αναρχικοί» στην Ξάνθη και έκαψαν αυτοκίνητα. Ένα από αυτά ήταν και το δικό του. Τυχαία, βέβαια.

Έλα όμως που ο ισοβίτης στις φυλακές των Τρικάλων –όπως είπαν οι κοριοί της ΕΥΠ– είπε στους εμπρηστές να πληρωθούν από τα ταμεία του ΠΑΟΚ και της Dimera. Αλήθεια, σε ποιο συρτάρι βρίσκεται η δικογραφία;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα