Ο Γκιρτζίκης του Δημοτικού και ο Κούγιας του Τζήλου (χωρίς τον Τζήλο)

Εβδομάδα συζητήσεων!!!

Σοφότερους μας έκανε η εβδομάδα που πέρασε! Από τη μία μάθαμε ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης έφτασε να διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο με απολυτήριο Δημοτικού. Και μετά απορούσαμε εμείς πώς υπέγραφε ως ταμίας της ΕΠΟ την εκταμίευση χρημάτων στην ΠΑΕ Ξάνθη και πώς πήγαινε έπειτα και τραβούσε τα χρήματα ως πρόεδρος της θρακιώτικης ομάδας!

Επίσης μάθαμε ότι ένας δικηγόρος μπορεί να αναλάβει την εκπροσώπηση ενός πολίτη χωρίς την εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου. Το έπραξε ο Αλέξης Κούγιας, που ανακοίνωσε την παροχή νομικών υπηρεσιών στον Θανάση Τζήλο χωρίς την άδεια του διεθνούς ρέφερι.

Επίσης μάθαμε ότι ο Νικόλαος Μπάρτζης αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις ακόμα και όταν το διακύβευμα είναι πολύ ισχυρό για την ΕΠΟ. Όπως όλοι οι μεγάλοι δικηγόροι, έτσι και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας έστειλε στο δικαστήριο με τον Θωμά Στράτο κάποια από τα μέλη της νομικής υπηρεσίας.

Μέλο Περέιρα

Δεν έδειξε ζήλο

(για τον Τζήλο)

Ο Φερνάντες Μάριν και ο Λιφ Λίντμπεργκ συνόδεψαν τον Ευάγγελο Γραμμένο στη Λάρισα, όπου ο πρόεδρος της ΕΠΟ ταξίδεψε για να βρεθεί στο πλευρό του Θανάση Τζήλου έπειτα από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής ρέφερι. Ο Μέλο Περέιρα έμεινε στην Αθήνα. Ενδεχομένως να ήθελε να αποφύγει τις δυσάρεστες συναντήσεις με τον Αλέξη Κούγια. Ίσως και να τον ζαλίζουν τα ταξίδια με τον αυτοκίνητο. Όποιος και αν ήταν ο λόγος που κράτησε τον Πορτογάλο στην πρωτεύουσα, η συμπεριφορά του προκάλεσε αρνητικά σχόλια. Πολλοί διαιτητές αναφέρθηκαν απαξιωτικά στον επικεφαλής της ΚΕΔ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την οριστικοποίηση της αποχής. Αλλά και στην ΕΠΟ ενοχλήθηκαν από τη στάση του Περέιρα. Η δυσφορία του Γραμμένου, για παράδειγμα, έγινε αντιληπτή σε όποιον έτυχε να μιλήσει με τον πρόεδρο το απόγευμα της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα