«Σε προσβάλλουν οι θηλές μου;»

Η Samantha Hoopes είναι γνωστό μοντέλο με λαμπρή καριέρα καθώς ο συνδυασμός των πλούσιων προσόντων με τις σέξι φωτογραφίες της δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες.

Την αρχή της καριέρας την έκανε με την παρουσία της στο περιοδικό Sports Illustrated όπου και ακόμα συνεχίζεται η συνεργασία τους.

Η ξανθιά καλλονή με το λάγνο βλέμμα, το καλλίγραμμο κορμί της και το μπούστο «φωτιά» είναι ολοφάνερο ότι έχει χαράξει επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο του Sports Illustrated Swimsuit καθώς οι αναρτήσεις της από φωτογραφήσεις έχουν γίνει ανάρπαστες.

Όπως και σε όλες τις φωτογραφίες της είναι άκρως αποκαλυπτική, με τα παραδοσιακά μπικίνι να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα πλούσια προσόντα της με αποτέλεσμα να την «προδίδουν» και να μοιράζει έτσι εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό.

Καθώς την έχουμε συνηθίσει σε φωτογραφίες σαν αυτές, όπως θα μπορέσει ο καθένας να δει στο προφίλ της στο Instagram, αυτή τη φορά ανέβασε ένα μικρό βιντεάκι που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή τη φορά η 27χρονη καλλονή από την Πενσυλβάνια, απέφυγε τα μπικίνι και επέλεξε να φορέσει ένα λευκό t-shirt το οποίο μετατράπηκε σε ένα απίστευτα προκλητικό σύνολο. Το μπλουζάκι της μάλιστα έγραφε: Σας προσβάλλουν οι θηλές μου;

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Hoopes βγαίνει μέσα από μια πισίνα με βρεγμένο μπλουζάκι δημιουργώντας το απόλυτο θέαμα. Το βίντεο μιλάει από μόνο του και αφήνουμε σε όλους εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για την σέξι καλλονή

Άπολαύστε την…

View this post on Instagram

Caption this 📸 @mj_day @si_swimsuit

A post shared by Samantha Hoopes (@samanthahoopes) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα