Μάρτινς: «Να βγάλουμε περισσότερο πάθος»

Στην έλλειψη πάθους και τη συνολικά κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του απέδωσε τα άσχημα αποτελέσματα του Λεβαδειακού ο Ροτζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Βοιωτών πρόσθεσε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν λάθη, αντίστοιχα με αυτά της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροτζέριο στη Nova:

-Για τον Λεβαδειακό: «Έτσι όπως είμαστε τώρα ομάδες είτε από την πρώτη είτε από τη δεύτερη κατηγορία μας δυσκολεύουν πολύ και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουμε για να μην συμβεί άλλη φορά», δήλωσε αρχικά ο Ροτζέριο Μάρτινς.

-Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Λεβαδειακός στο παιχνίδι του: «Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος και ο καθένας να θέλει να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα».

-Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το ματς με την Ξάνθη: «Νομίζω ότι θα κριθεί στα λάθη. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα σημαντικά λάθη θα πάρει το παιχνίδι».

-Για το τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι του ο Λεβαδειακός: «Νομίζω ότι κατά διαστήματα παίζουμε καλά, αλλά πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να αλλάξουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα