Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης!

Δύο μέρες μετά από τη νέα σύλληψή του για επίθεση ο Chris Brown αποφάσισε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης μπας και καταλάβει τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο βίαιο.

«Ο Chris Brown επέλεξε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Στόχος του είναι να επικεντρωθεί στο τι ήταν αυτό που συνέβη στο παρελθόν του που τον έχει οδηγήσει στη βίαιη αυτή συμπεριφορά, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του και την καριέρα του», είπε εκπρόσωπος του ράπερ.

Όλα αυτά μία μόλις μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μετατρέψει την κατηγορία για επίθεση σε πταίσμα και να μην τον καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης.«Για να μπορέσεις να πας εκεί που δεν έχεις πάει ποτέ θα πρέπει να θέλεις να πας εκεί που δεν βρέθηκε ποτέ», έγραψε στο Twitter ο πρώην της Rihanna και λίγα λεπτά αργότερα μπήκε στην κλινική αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Chris Brown απαγορεύεται να πλησιάζει τον άνδρα στον οποίο επιτέθηκε στα 100 μέτρα, όπως είχε γίνει στο παρελθόν και με τη Rihanna. Τώρα μάλλον άρχισε να συνειδητοποιεί και ο ίδιος ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και κάνει προσπάθεια για να το αντιμετωπίσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα