Κλαίει τα λεφτά του ο Ιβάν Σαββίδης!

Πριν από λίγο καιρό, ο Παναγιώτης Βαρούχας (που πληρώνει κι από την τσέπη του τις βενζίνες για να εμφανίζεται στην κρατική τηλεόραση και να κάνει την κριτική των επίμαχων φάσεων από τα παιχνίδια της Super League) είχε πει ότι δεν θα πήγαινε στο Open επειδή είναι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλλον δεν θα σκέφτηκε το ίδιο ο Τάσος Κάκος, ο οποίος μπορεί να απέτυχε να εμπλακεί με οποιαδήποτε ιδιότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να τη χωθεί στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ως… τηλεκριτικός διαιτησίας.

Οι πληροφορίες για τον μισθό του Κερκυραίου λένε ότι ανέρχεται στις 4.000 ευρώ μηνιαίως, διότι ο Σαββίδης φοβήθηκε ότι θα πήγαινε σε… άλλο κανάλι και ήθελε να προλάβει τον ανταγωνισμό. Για τον ίδιο λόγο, του έκανε… τετραετές συμβόλαιο ώστε να μη σκεφτεί ούτε στιγμή να γίνει… Βαρούχας που πήγε τσάμπα στην ΕΡΤ και μάλλον θα… λιποθύμησε όταν έμαθε πόσα λεφτά πήρε ο Κάκος για τον ίδιο λόγο που αυτός το κάνει για την πλάκα του…

Ο μόνος που θα κλαίει απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι ο Ιβάν Σαββίδης που, ενώ έχει ρίξει ένα σωρό λεφτά στο νέο κανάλι του, η μέση θεαματικότητα συναγωνίζεται σταθμούς τοπικής εμβέλειας που βγάζουν τα έξοδά τους από χορηγούς του… υαλουρονικού !!!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα