Η Μπάγερν αποχαιρέτησε τον «εφιάλτη» της (φωτο)

Πρότυπο μεγάλου οργανισμού αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αποχαιρέτησε μέσω twitter τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, παρότι ο τελευταίος πριν 6 χρόνια της στέρησε ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνιζόταν τότε με τη φανέλα της Τσέλσι και στον τελικό της «Allianz Arena» κόντρα στους Βαυαρούς έστεψε τους «μπλε» Πρωταθλητές Ευρώπης, ισοφαρίζοντας (1-1) αρχικά με κεφαλιά στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και ευστοχώντας στη συνέχεια στο τελευταίο πέναλτι (3-4) στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας».

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή, δεν αναίρεσε στο μυαλό της Μπάγερν την σπουδαία καριέρα του Ντρογκμπά, με τον γερμανικό σύλλογο να λέει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον «εφιάλτη» της, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Μας ράγισες την καρδιά, αλλά και πάλι οφείλουμε να σε συγχαρούμε για την εκπληκτική σου καριέρα. Κάθε καλό για το μέλλον ευχόμαστε…».

Ο Ντρογκμπά στα 20 χρόνια (1998-2018) ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έπαιξε συνολικά σε 686 παιχνίδια σημειώνοντας 300 γκολ και βγάζοντας 114 ασίστ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα