Η Λέγκια παίρνει Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια της σεζόν και σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, η Λέγκια Βαρσοβίας είναι αυτή που θα κινηθεί για την απόκτησή του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια της σεζόν και εδώ και καιρό ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του, ενώ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Ναντ, μετράει μόλις δύο συμμετοχές. Έπαιξε 45 λεπτά (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Λεβαδειακό στις 26 Αυγούστου και άλλα 7 σαν αλλαγή στο φινάλε του ματς Κυπέλλου απέναντι στην ίδια ομάδα στις 27 Σεπτεμβρίου. Σε όλα τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια, ήταν εκτός αποστολής.

Το μέλλον του λοιπόν, σύμφωνα με τα τελευταία πολωνικά ΜΜΕ, ίσως βρίσκεται στην Λέγκια Βαρσοβίας, την ομάδα που προπονεί ο γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του από ΟΦΗ και Ατρόμητο, Ρικάρντο Σα Πίντο και στην οποία αγωνίζεται ο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι συμπαίκτης του Πάρντο στο Λιμάνι, Αντρέ Μαρτίνς.

Οι νταμπλούχοι Πολωνίας θα βγουν στην αγορά για προσθήκες, με τον Σα Πίντο να έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση, ρίχνοντας στο τραπέζι το όνομα του Πάρντο. Ο Πορτογάλος είχε προσπαθήσει να πάρει τον 28χρονο εξτρέμ στη Βαρσοβία και το καλοκαίρι, όμως η υπόθεση τότε δεν προχώρησε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα