«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με κερδισμένο τον Παναθηναϊκό

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Super League, έληξε χωρίς νικητή αλλά με κερδισμένο τον Παναθηναϊκού και χαμένη την ΑΕΚ. Το 0-0 και η εικόνα των δύο ομάδων επιτρέπει στους γηπεδούχους να είναι ικανοποιημένοι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους.

Ο Παναθηναϊκός ήταν, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καλύτερος. Είχε πιο κλασικές ευκαιρίες και δεν κινδύνεψε σοβαρά. Μπορεί τελικά να μην πήρε τη νίκη αλλά η προσπάθεια των τριφυλλοφόρων και η απόδοσή τους δικαιωματικά προκάλεσε το χειροκρότημα των θεατών στις εξέδρες.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κατώτεροι του αναμενομένου. Ενδεικτική της αρνητικής παρουσίας τους είναι η λακωνική αλλά πλήρως αποκαλυπτική δήλωση που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εμφανώς απογοητευμένος, στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σήμερα χωρίς να μπούμε στο γήπεδο πήραμε έναν βαθμό οπότε είμαι ικανοποιημένος».

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 14 βαθμούς. Η ΑΕΚ είναι στους 17 αλλά ξέρει ότι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο Περιστέρι και να μειώσει τη διαφορά από τους προπορευόμενους. Με λάθη η διαιτησία του Αυστριακού, Όλιβερ Ντράχτα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (62′ Κάτσε), Μπουζούκης (84′ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (62′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81′ Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάια, Μπογέ (72′ Γκάλο), Πόνσε (78′ Κλωναρίδης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα