Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου ξεσπάει και τα «χώνει» στον Μίλτο Μακρίδη

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, το μέλος της κριτικής επιτροπής του show του Mega Κύπρου «Feel Fantastic», Μίλτος Μακρίδης μίλησε για το επίπεδο των κοριτσιών που λαμβάνουν μέρος , λέγοντας πως δεν είναι υψηλό. Λίγο αργότερα κρίνοντας προσωπικά τη κάθε συμμετέχουσα έφτασε στη Μαρία Χατζηγεωργίου, της οποίας είπε πως είναι η πιο γλυκιά της εκπομπής αλλά δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο. Μάλιστα, της τόνισε ότι δεν κάνει για μοντέλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Χριστιάννας Αριστοτέλους.

Εκεί ήταν και ο αγαπημένος της Μαρίας, ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας, ο οποίος συνεχώς εμψύχωνε την αγαπημένη του και τη στήριζε με όποιο τρόπο μπορούσε χωρίς να γίνεται στόχος για τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων.

Ο Ανδρέας Ρόκκος, όμως, μίλησε στο ShowTime-cy και σχολίασε τα καυστικά σχόλια του Μίλτου Μακρίδη: «Πιστεύω πως ο κύριος Μίλτος Μακρίδης πρέπει να χαλαρώσει λίγο γιατί το έχει πάρει πολύ πατριωτικά το όλο θέμα. Πρέπει να καταλάβει πως αυτός ο διαγωνισμός καταρχήν γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και τα κορίτσια αυτά δεν είναι όλα μοντέλα και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ. Δεν μπορείς λοιπόν να έρχεσαι και να λες σε μια κοπέλα που έχει φτάσει στα ημιτελικά ότι τελικά δεν το έχει και να της κόβει στην ψύχρα τα φτερά. Ακόμα και έτσι, σεβόμαστε την κριτική του αλλά του υποσχόμαστε ότι η Μαρία Χατζηγεωργίου μετά από αυτό θα βγει ακόμα πιο δυνατή και τα όνειρα της ξεκίνησαν αμέσως μετά από τα σκληρά του λόγια….»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα