Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για Μολέντο

Το κεφάλαιο Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ομάδα πάλεψε για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ από την Ιντερνασιονάλ, αλλά έπεσε πάνω σε τοίχο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα αξίωνε τον ουρανό με τα άστρα, προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε κάνει πορεία πρωταθλητισμού και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Σάο Πάουλο έπειτα από 23 αγωνιστικές.

Ο Μολέντο μετράει 17 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ σερφάροντας κανείς στα ΜΜΕ στη χώρα της σάμπας, θα διαπιστώσει πως ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος αμυντικός του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Στον Πειραιά θεωρούν πως τον προσεχή Ιανουάριο, θα έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα που θα χαμηλώνουν τον συντελεστή δυσκολίας στην μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Κι αν στο ρόστερ των ερυθρόλευκων κυκλοφορούν αρκετοί στόπερ πρώτης γραμμής (Μεριά, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ) μέχρι το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, πολλά μπορούν να αλλάξουν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα