ΞεΒΡΑΚΑθήκατε τελείως

Παρασκήνια: TOP SECRET

ΞεΒΡΑΚΑθήκατε τελείως

Αδέξιος (λίαν επιεικώς) ήταν ο χειρισμός με τον Κ. Τσάνα, βοηθό του Μίκαελ Σκίμπε. Δεν του ανανέωσαν, για οικονομικούς λόγους, τη σύμβαση. «Ξέχασαν», όμως, πριν από την απόφαση να μιλήσουν με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα.

Ίσως γιατί ένας σύμβουλος –από αυτούς που παλιά αποκαλούσαμε «βλαχοπροέδρους»– το ’παιξε «βαρύ πεπόνι». «Δεν θα ρωτήσουμε κιόλας τον Σκίμπε τι θα κάνουμε με τον Τσάνα, δουλειά του είναι να προπονεί», αποφάνθηκε.

Ο Σκίμπε, όμως, δεν έχει την ίδια άποψη. Έτσι… απευθύνθηκε στον «υπερσύμβουλο» Φούσεκ και την Πέμπτη (6/9) ο Τσάνας επαναπροσλήφθηκε. Με μισθό χαμηλότερο από αυτόν που έπαιρνε, αλλά που θα καθοριστεί σε δεύτερο χρόνο(!) μετά από συζήτηση με τον Β. Γραμμένο.

Δηλαδή στον Τσάνα δόθηκε το ΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ και μετά θα κληθεί να κουβεντιάσει για το οικονομικό(!) που ήταν η αιτία της πρόσκαιρης μη ανανέωσης… Και αν δεν συμφωνήσουν, τι θα γίνει; Τώρα, ο «βλαχοπρόεδρος» τι θα κάνει, θα παραιτηθεί; Στην υπόθεση ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων, Ζήσης Βρύζας, είχε –εκτός του παρατηρητή– κάποια θέση: Αν όχι, γιατί πληρώνεται πλουσιοπάροχα και ζει σαν άρχοντας στην Αθήνα; Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν μπαράκια;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα