Μανούσος: «Μη μου στερήσετε το όνειρο»

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Μανούσος, προκειμένου να απολογηθεί για την απαγορευμένη ουσία που του ανιχνεύτηκε, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο άσος της ΑΕΛ Καλλονής –μεταξύ άλλων ¬ τόνισε: «Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί».

«Μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου για το θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έχει δηλωθεί η ουσία. Σας παρακαλώ μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος άσος.

Στην απολογία παρών ήταν και ο γιατρός της ομάδας ο οποίος επωμίστηκε όλη την ευθύνη. «Είναι δική μου παράλειψη», τόνισε ο Βαρβαγιάννης και συνέχισε: «Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Super League και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη».

Στα ίδια στοιχεία στηρίχθηκε η κατάθεση του δικηγόρου του παίκτη, ο οποίος σημείωσε πως η συγκεκριμένη ουσία δεν «ανεβάζει» τις αγωνιστικές επιδόσεις του παίκτη και πως ο Μανούσος δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ουσίες. Μάλιστα, κατέθεσε και έγγραφα από τις εργομετρικές εξετάσεις του άσου της Καλλονής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα