Ο Μπάγεβιτς στους παίκτες: «Πιστεύω σε σας και στον Ουζουνίδη»

Στα Σπάτα πήγε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές, μιλώντας με θερμά λόγια για τις ικανότητές τους, όσο και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ήρθα να σας αποχαιρετίσω, αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί  ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη. Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να τα πάτε ακόμα καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους, οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Έχετε πολύ καλό σύνολο και προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω και εκτιμώ πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία κάθε επιτυχία και σαν ομάδα, αλλά και ατομικά για τον καθένα», ήταν τα λόγια του 70χρονου Σερβοβόσνιου στους παίκτες της Ένωσης, παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πριν αποχωρήσει το λόγο πήρε ο Πέτρος Μάνταλος ως αρχηγός και εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του είπε: «Κύριε Μπάγεβιτς, και εμείς θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσες αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή», ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χειροκροτήθηκε  κατά την αποχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα