Αναρωτιέται ο Σιμορέλης τι να πρωτοκάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε 3,5 χρόνια

«Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε;». Με αυτό το ερώτημα επιχείρησε να απαντήσει σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης στην απάντηση για τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι.
«Θα τα αλλάξουμε, τι να πρωτοκάνουμε σε 3-3,5 χρόνια όταν βρήκαμε μια χώρα χρεοκοπημένη σε όλα τα επίπεδα» συνέχισε ο κ. Σιμορέλης ο οποίος στις επίμονες ερωτήσεις για τα αίτια της τραγωδίας χρησιμοποίησε και το επιχείρημα «εσείς θα ρωτάτε ό,τι θέλετε κι εγώ θα απαντώ ό,τι θέλω».
Ο ίδιος αισθάνθηκε δικαιωμένος από την απόφαση να μην βγαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης. «Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά μετά από καιρό γιατί δεν θέλαμε σε τέτοιες ημέρες που ψάχναμε τους νεκρούς εμείς να βγαίνουμε και να κάνουμε ο ένας τον άλλο να κάνουμε αντιπολίτευση» είπε ο κ. Σιμορέλης.
«Με ρωτάτε αν έγιναν όλα σωστά. Με 90 νεκρούς δεν μπορείς να πει ότι τα έκανες όλα σωστά. Γι’ αυτή την τραγωδία είναι πολλοί παράγοντες που έφταιξαν. Δεν βάζετε καθόλου τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ότι όλη η χώρα είναι γεμάτη αυθαιρεσία» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η τραγωδία είναι ένα ζήτημα που έφταιξαν πολλά πράγματα. Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη και τη συγγνώμη. Κάποιοι θέλουν να μείνουμε μόνο στους νεκρούς και να μη συζητήσουμε την επόμενη ημέρα. Αυτό είναι το βασικό» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα