«Χρειάζομαι χρόνο…»

Πίστωση χρόνου την οποία, όμως, δύσκολα θα έχει καθώς σε δύο εβδομάδες ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Europa League, ζήτησε ο Ντάνιελ Ποντένσε που αποκτήθηκε φέτος από τους «ερυθρόλευκους».

«Έχω περάσει πολλούς μήνες χωρίς να παίζω, και είναι σαν κάτι καινούριο, θέλω χρόνο. Όλοι με δέχθηκαν πολύ καλά στην ομάδα, για αυτό ίσως φαίνεται πως έχω προσαρμοστεί καλά. Θέλω να παίρνω παιχνίδια και να βοηθήσω κι άλλο. Θα γίνω ακόμα καλύτερος» ανέφερε ο Πορτογάλος εξτρέμ που χαρακτήρισε στη συνέχεια δύσκολη αντίπαλο τη Λουκέρνη: «Είναι δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά, μπορούμε νίκη και στα δύο ματς».

Ταυτόχρονα δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις βαριές ήττες του Ολυμπιακού στα φιλικά. «Στα τελευταία λεπτά βγαίνει και η κούραση της προετοιμασίας, κάναμε πολλές αλλαγές, υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της ομάδας. Θέλει υπομονή, θέλω να κρατήσω το καλό διάστημα αλλά να δούμε και τα λάθη για να βελτιωθούμε» υποστήριξε ο Ποντένσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα