Νέο «κύμα» προσφυγών!

Ζορίζει ολοένα και περισσότερο η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αφού μετά τον Χοσέ Τοτσέ, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ακολούθησε τη δικαστική οδό για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του από την ομάδα. Ο λόγος για τον Σέμα Βελάσκες, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του «τριφυλλιού» την Παρασκευή και διεκδικεί τα δεδουλευμένα, αλλά και πληρωμή ολόκληρου του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Αν τελικώς δικαιωθεί ο Βελάσκες, τότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να του καταβάλλουν ποσό ύψους περίπου 500.000 ευρώ. Και τα προβλήματα δεν σταματούν στον άσο από τη Βενεζουέλα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται νέο «κύμα» προσφυγών σε βάρος του Παναθηναϊκού. Τον δρόμο των Τοτσέ, Βελάσκες αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Λέτο, Σεϊταρίδης και Φορναρόλι.

Ο Λέτο δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό με το «τριφύλλι» και ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή, διεκδικώντας 750.000 ευρώ. Ίδια κίνηση αναμένεται και από τον Σεϊταρίδη, καθώς και τον Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός έχει κάνει διακανονισμό με τους «πράσινους» για να πάρει τα χρήματά του σε 15 δόσεις, όμως η πρώτη εξ αυτών δεν πληρώθηκε και αν υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση αναμένεται να κάνει προσφυγή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα