Δανέζικο πλεονέκτημα…

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Δανία και Αυστραλία στο δεύτερο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον βαθμό να δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους Δανούς που έφτασαν έτσι τους 4 πόντους.

Αντίθετα, οι Αυστραλοί είδαν τις δικές τους πιθανότητες για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να μειώνονται, καθώς με ένα βαθμό έπειτα από δύο αγώνες χρειάζονται απίθανό συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθούν.

Οι Βορειοευρωπαίοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους χάρη στο γρήγορο (7’) γκολ του Έρικσεν. Οι Δανοί δεν αρκέστηκαν στο προβάδισμα που πήραν και έψαξαν το δεύτερο γκολ χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως το γκολ το πέτυχαν οι Αυστραλοί. Ο διαιτητής Ματέου, χάρη στη βοήθεια του VAR είδε στο 38’ το χέρι του Πόουλσεν μέσα στην περιοχή και καταλόγισε το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Γέντινακ για το 1-1.

Οι δύο αντίπαλοι διεκδίκησαν τη νίκη στο δεύτερο μέρος αλλά δεν βρήκαν το στόχο, με τον Σμάιχελ να σταματά στο 88’ την εξαιρετική προσπάθεια του Αρζάνι.

ΔΑΝΙΑ: (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κίαερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Ν. Γιόργκενσεν (68′ Κορνέλιους), Έρικσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ, Σένε, Πόουλσεν (59′ Μπρεϊτγουέιτ), Σίστο.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρούσε (69′ Αρζάνι), Ναμπούτ (75′ Γιούριτς), Μούι, Γέντινακ, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς (82′ Ίρβιν).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα