«Ξένο σώμα προς τη Ν.Δ. ο Λαζαρίδης»

Άστραψε και βρόντηξε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 9,89 FM. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη, με αφορμή την θεωρία του τελευταίου για τα δύο άκρα, ενώ από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε ξένο σώμα προς τη γαλάζια παράταξη τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και θεωρεί ότι «ξεπλένει το παρελθόν του στις πλάτες της παράταξης», (με τη θεωρία των δύο άκρων).

«Δε δέχομαι κάποιοι άνθρωποι που στα νιάτα τους είχαν άλλη διαδρομή, ξένη προς την ΝΔ, να ξεπλένουν αυτό το παρελθόν στις πλάτες της παράταξης», δήλωσε ο αρχικά ο κ. Κακλαμάνης στον Alpha 9,89 FM μιλώντας, με σκληρή γλώσσα για τον Χρύσανθο Λαζαρίδη. «Όταν είσαι παρά τω πρωθυπουργώ πρέπει να προσέχεις περισσότερο», πρόσθεσε, εκφράζοντας μάλιστα την απορία γιατί θεωρείται ότι εκφράζει την παράταξη ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος ήρθε στη Ν.Δ., όταν έγινε πρόεδρος ο κ. Σαμαράς».

«Εκ των αρχιτεκτόνων της πλαστογραφίας της ΟΝΕ ο Στουρνάρας»

Συνεχίζοντας ο Νικήτας Κακλαμάνης επέκρινε (για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες) τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενώ ανέτρεξε και στο… πρόσφατο παρελθόν. «Με πλαστά στοιχεία μπήκαμε στην ΟΝΕ κι ένας από τους αρχιτέκτονας των ψεύτικων -για να μην πω πλαστών – στοιχείων ήταν και ο νυν υπουργός Οικονομικών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Καταλήγοντας, ο βουλευτής της Ν.Δ. πρόσθεσε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι λογιστικό, γιατί είναι πολιτική συμφωνία με την τρόικα. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι αυτό δεν είναι κακό. «Πρώτη φορά δεν μου έχει έρθει ο φόρος εισοδήματος. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτήν την ιστορία; Δε θέλουν να μαζέψουν λεφτά»; αναρωτήθηκε, ενώ ισχυρίστηκε ότι εξαιτίας της κριτικής του, έχει κοπεί από δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα