Το θωρηκτό της Ρεάλ χτυπάει ο Ολυμπιακός

Ο Ραούλ Ντε Τομάς στο στόχαστρο των Πειραιωτών

To θωρηκτό της Ρεάλ που είχε δοθεί στη Ράγιο Βαγεκάνο και πέτυχε 24 γκολ στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, Ραούλ Ντε Τομάς χτυπάει ο Ολυμπιακός.

Ο παίκτης βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα της ομάδας του Πειραιά. O μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη και παρότι η απόκτηση του βασικού στόπερ είναι η Νο1 προτεραιότητα του συλλόγου, αναζητείται σούπερ λύση στην γραμμή κρούσης.

Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως συμπαίκτης του Τσόρι Ντομίνγκες στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ισπανός φορ ανήκει όμως στη Ρεάλ Μαδρίτης και με δεδομένο ότι πραγματοποίησε τρομερή χρονιά στη Segunda Division με 24 γκολ και 4 ασίστ σε 32 συμμετοχές, σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο στην προσπάθειά του να τον αποκτήσει.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται υψηλό για τους Πειραιώτες αυτή την εποχή, ενώ ακόμη πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα από τη στιγμή που στο «κόλπο» βρίσκονται και αρκετές άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι λογικό άλλωστε μετά τη χρονιά που έκανε στη Ράγιο.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του και σε αυτή την υπόθεση, αφού εκτιμά ότι ο παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Tο όνομα του Ραούλ Ντε Τομάς ακούστηκε μέσα στην Άνοιξη και για την ΑΕΚ, ενώ πριν τη θητεία του στη Ράγιο, ως δανεικός από τη Ρεάλ αγωνίστηκε και τις περασμένες δύο σεζόν σε Βαγιαδολίδ και Κόρδοβα, σκοράροντας στο πρωτάθλημα 15 και 6 φορές, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα