Της προσφυγής το… ανάγνωσμα

Όσο κι αν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πηγάζει η σιγουριά ότι όλα τα οικονομικά θέματα είναι δρομολογημένα και πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις εκκρεμότητες που αφορούν πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, η πραγματικότητα δεν είναι και τόσο ευοίωνη.

Για την ακρίβεια μετά την απόφαση του Χοσέ Τοτσέ να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, την ίδια οδό φέρονται έτοιμοι να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες που είναι ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα, άσχετα αν βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ και προπονούνται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Με εξαίρεση τον Σεμπάστιαν Λέτο που έχει αποχωρήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο και τώρα αγωνίζεται στην Κατάνια, Βελάσκες και Πίντο (όπως φυσικά και ο Τοτσέ) είναι τυπικά στο ρόστερ και προσπαθούν να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ξεκινώντας από την πλέον δύσκολη περίπτωση του Αργεντινού, την περασμένη Παρασκευή του έγινε νέα πρόταση για αποπληρωμή των 620.000 ευρώ που του οφείλονται σε 35 δόσεις, με την πρώτη δόση να του καταβάλλεται ύστερα από έξι μήνες. Ο «Σέμπα» ωστόσο εμφανίζεται αρνητικός σε αυτή την προοπτική και μέσω της δικηγόρου του θα ζητήσει από τους «πράσινους» να ισχύσει η προηγούμενη συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές και κάνει λόγο για αποπληρωμή σε 35 δόσεις, αλλά με την πρώτη δόση να καταβάλλεται άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως προχωρήσει κι αυτός σε προσφυγή.

Προσφυγή φέρεται έτοιμος να καταθέσει και ο Σέμα Βελάσκες, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η σημερινή «Πράσινη». Ο κεντρικός αμυντικός έχει συγκεντρώσει τα έγγραφα που απαιτούνται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει την τελική του απόφαση για τον αν θα καταθέσει προσφυγή ή όχι κατά του Παναθηναϊκού. Αν ο Παναθηναϊκός δείξει διάθεση να συζητήσει μαζί του τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων ο αμυντικός από την Βενεζουέλα δεν θα κάνει προσφυγή. Διαφορετικά θα καταφύγει στην δικαστική οδό.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Αντρέ Πίντο που με την κίνησή του να αποκλειστεί οικειοθελώς από την αποστολή του φιλικού κόντρα στην Κόρινθο, έκανε σαφείς τις προθέσεις του ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλο την κατάσταση και να μην υπολογίζεται αλλά και να μην πληρώνεται.

Όπως, λοιπόν, γίνεται σαφές, στην «πράσινη» διοίκηση υπάρχουν θέματα που αν δεν λυθούν άμεσα αναμένονται μεγάλες φουρτούνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα