Κρίσιμος «ερυθρόλευκος» μήνας

Όπως συνήθως συμβαίνει η ηρεμία που επικρατεί αυτές τις ημέρες στον Ρέντη (λόγω και των πολλών απουσιών παικτών που βρίσκονται με τις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων), θα ακολουθηθεί από μία… καταιγίδα συνεχόμενων αγώνων για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός καλείται μέσα σε 23 ημέρες να βγάλει ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει δύο ματς με την Μπενφίκα και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και ΠΑΟΚ (εντός).

Τα συγκεκριμένα ματς θα κρίνουν πολλά στο μεγάλο λιμάνι. Κόντρα στους Πορτογάλους θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν θα υπάρξει συνέχεια στο Champions League για τον ελληνικό σύλλογο, αφού οι «αετοί» διεκδικούν μαζί με τους νταμπλούχους Ελλάδας τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις των Πειραιωτών, οι αναμετρήσει κόντρα στους μεγάλους τους αντιπάλους είναι οι σημαντικότερες μέσα στη σεζόν και η απαίτηση από όλους μέσα στην ομάδα, αλλά και τους οπαδούς για νίκη (ειδικά μετά την περσινή «στείρα» συγκομιδή απέναντί τους) είναι πολύ μεγάλη.

Ο Μίτσελ οφείλει να κάνει μία πολύ σωστή και προσεγμένη διαχείριση του -πλούσιου- υλικού που έχει στα χέρια του, ώστε να μην υπάρξει η δικαιολογία της κούρασης, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος. Ο Ισπανός δίνει για ακόμη μία φορά εξετάσεις, οι οποίες φαίνεται να είναι και τελικές, αφού αν καταφέρει να τις περάσει και αυτές, δεν θα τίθεται κανένα απολύτως θέμα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τις 10 Νοεμβρίου
19/10: Πλατανιάς Χανίων – Ολυμπιακός
23/10: Μπενφίκα – Ολυμπιακός
27/10: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
30/10: Φωκικός – Ολυμπιακός
2/11: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
5/11: Ολυμπιακός – Μπενφίκα
10/11: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα