Συνάντηση Βγενόπουλου με Ερασιτέχνη

Τετ α τετ με αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Μιχαλαριά, είχε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και του ζητήθηκε οικονομική ενίσχυση. Ο «Mr MIG» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο του Τριφυλλιού μετά από σχεδόν εννιά μήνες και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία από τη «μάνα του λόχου». Το ραντεβού από πλευράς Ερασιτέχνη είχε ζητηθεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο μετά από αρκετές αναβολές, πήρε… σάρκα και οστά την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Εκεί ο Ηλίας Μιχαλαριάς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας παρουσίασαν στον «Bγενό» τις ενέργειές τους για την «επανεκκίνηση» όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε του Α.Ο., με στόχο όχι μόνο την επιβίωσή του, αλλά να αποκτήσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει στους τίτλους. Παράλληλα ζήτησαν από τον επιχειρηματία, που ήταν και παλαιός αθλητής του Ερασιτέχνη οικονομική ενίσχυση, ενώ φέρονται να του εξέθεσαν και τα ποσά που έχουν δώσει οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Νικόλας Πατέρας και Λεωνίδας Πολέμης.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος από την πλευρά του αφού τους άκουσε, διατύπωσε ένα παλαιότερο αίτημά του, να γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στον Ερασιτέχνη απ’ όλες τις προηγούμενες χρήσεις και να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία, ώστε να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού πως ο σύλλογος έφτασε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα τόνισε ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και ύστερα θα αποφασίσει για το αν θα δώσει οικονομική βοήθεια.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη απάντησαν πως ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα