Ξεμούδιασμα με τριάρα!

Μέσα σε γιορτινό κλίμα ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κόρινθο την τοπική ομάδα με 3-0 με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει να αγωνίζονται παίκτες οι οποίοι δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πράσινων» ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και στην ουσία ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και μάλιστα πλησίασαν στο γκολ στο 30′ όταν το σουτ του Λούβρη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Στέφανου Κοτσώλη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τέρμα του Αμπντούλ Ατζαγκούν στο 81′.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε αυτό το φιλικό τεστ ως μία ευκαιρία για να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και είναι δεδομένο ότι έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη διάθεση στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι το Σάββατο (12/10) είχαν αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ο οποίος πέρασε στη θέση του Μεχντί Αμπέιντ καθώς ο τελευταίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Παράλληλα χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ο οποίος πήρε τη θέση του Κοτσώλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής ο Κουίνσι ο οποίος επικαλέστηκε ενοχλήσεις στον ώμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα