Ερωτικά σκιρτήματα για τη Φελίτσια Τσαλαπάτη;

Στην εφηβεία της ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Καραγκούνη. Δεν λέμε, συμπαθητικό παιδί ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας. Όμως καμία σχέση με τον άνδρα που σήμερα δείχνει να έχει βάλει στο μάτι. Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Κι αν δεν καταλάβατε από τη φωτογραφία σε ποια αναφερόμαστε, ο λόγος για τη Φελίτσια Τσαλαπάτη. Την εντυπωσιακή μελαχρινή δημοσιογράφο, που αν και παρέμεινε για λίγες εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και στο «Survivor», άφησε το «αποτύπωμά» της στο παιχνίδι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της για το αγόρι των «Διασήμων».

«Προσωπικά μου έκανε εντύπωση ο Νάσος. Επειδή βλέπεις ένα τόσο όμορφο παιδί και πάει το μυαλό σου στο ότι έχει μόνο αυτό», είπε on camera στον συμπαίκτη της Ηλία Γκότση. Και δεν έμεινε μόνο εκεί η σέξι Φελίτσια: «Λες ηθοποιός, πάρε-δώσε με το εξωτερικό και λες θα έχει τώρα τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι αυτό το παιδί; Και εν τέλει τα έχει περισσότερο και από τους άλλους. Μπορεί να μιλήσει, έχει λόγο… Φαίνεται πολύ μορφωμένος και σου δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα. Δηλαδή, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι για τον Νάσο πλέον όταν τον έχεις ακούσει να μιλάει, είναι ότι είναι όμορφο παιδί. Σκέφτεσαι όλα τα άλλα».

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, θα περίμενε κανείς ότι θα τα μαζέψει. Το αντίθετο. Η μελαχρινή δημοσιογράφος με τα πλούσια… προσόντα έδειξε πως έχει… λοκάρει τον στόχο και θα τον διεκδικήσει με όλα της τα όπλα. Και δεν είναι λίγα… Δεν είναι τυχαίο πως όταν ρωτήθηκε για το «καυτό» αγόρι των «Διασήμων» απάντησε εντελώς ειλικρινά: «Όλες θέλαμε να γνωρίσουμε τον Νάσο…»

Και γιατί όχι, θα πούμε εμείς. Άλλωστε, μετά τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό που διήρκησε περίπου 1,5 χρόνο, η πρώην «μαχήτρια» του «Survivor» δηλώνει ελεύθερη κι ωραία. Πολύ ωραία για την ακρίβεια, καθώς το καλοσχηματισμένο της κορμί και τα πράσινα μάτια της είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα