Σκρτελ: «Οι Έλληνες φταίνε»

Ιδιαίτερα νευριασμένος ήταν ο Μάρτιν Σκρτελ λόγω της ήττας της Σλοβακίας από την εθνική μας ομάδα, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με όποιον μιλούσε… ελληνικά. Παρ’ όλα αυτά, ο άσος της Λίβερπουλ έριξε το φταίξιμο στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος.

Ο Σλοβάκος αμυντικός είχε ένα έντονο επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά αλλά και άλλους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, εξαιτίας του οποίου πήρε κόκκινη κάρτα. Όμως παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φαινόταν εκτός εαυτού μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του δήλωσε ότι οι Έλληνες τους προκαλούσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Για την αποβολή του ο παίκτης της Λίβερπουλ είπε: «Οι Έλληνες ήταν ενοχλητικοί, μας τσιμπούσαν, μας κλωτσούσαν και μας προκαλούσαν ακόμα και μετά το 1-0 και σε όλο τον αγώνα. Μετά τον αγώνα έμπλεξα σε μια διαμάχη αλλά ο διαιτητής διάλεξε μόνο εμένα για να δώσει την κόκκινη κάρτα».

Για το αυτογκόλ που έβαλε ο ίδιος μετά το λάθος του τερματοφύλακα της ομάδας του, Μούχα ανέφερε: «Μετανιώνουμε για αυτό το πολύ άτυχο αυτογκόλ. Εγώ και η ομάδα είχαμε πει ότι θέλαμε να μην δεχτούμε γκολ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα