Έπαιρνε κάρτες και πληρωνόταν στο στοίχημα!

Εκτός ποδοσφαίρου έθεσε η αγγλική Δικαιοσύνη για τα έξι επόμενα χρόνια τον Μπράντλεϊ Γουντ, μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστή της Λίνκολν, κρίνοντάς ένοχο για αδικήματα που αφορούν το στοιχηματισμό.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι δύο κίτρινες κάρτες που πήρε ο 26χρονος αμυντικός στους περσινούς αγώνες της Λίνκολν με Ιπσουιτς και Μπέρνλι για το Κύπελλο, σχετίζονταν με αφύσικα στοιχηματικά πονταρίσματα. Οι εταιρείες στοιχημάτων δήλωσαν υπήρξαν «ασυνήθιστα στοιχήματα» και είχε δοθεί προειδοποίηση και για τα δύο παιχνίδια.

Παράλληλα, κρίθηκε ένοχος για συνολικά 25 παραβάσεις που έχουν να κάνουν με τον στοιχηματισμό σε αγώνες, για τις οποίες του επιβλήθηκε και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Συνολικά επτά άτομα τοποθετούσαν στοιχήματα για λογαριασμό του Γουντ και σύμφωνα με την Αγγλική Ομοσπονδία δύο από αυτούς ήταν στενοί φίλοι του ποδοσφαιριστή. «Ο Γουντ σχεδίαζε να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα, κάτι για το οποίο ενημέρωσε άτομα του στενού περιβάλλοντός του για να στοιχηματίσουν ασυνήθιστα μεγάλα ποσά», αναφέρει μεταξύ άλλων το σκεπτικό της απόφασης. Η τιμωρία του θα ισχύσει μέχρι τις 8 Μαρτίου 2024.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα