Τρέχουν για διακανονισμούς με τους πιστωτές στον ΠΑΟ

Μόνο ευχάριστες δεν ήταν οι τελευταίες εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό γύρω από το θέμα της αδειοδότησης και πλέον οι «πράσινοι»… τρέχουν και δεν φτάνουν.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (27/3) πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με την πλευρά των πιστωτών ζητώντας τους να υπογράψουν διακανονισμό πληρώνοντας παράλληλα ένα μέρος της οφειλής.

Το ζήτημα είναι πως παραμένει ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσουν οι πιστωτές από την στιγμή που γνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αυτήν την τόσο δύσκολη θέση.

Βέβαια, από την πλευρά τους στο τριφύλλι στοχεύουν και σε ένα επιχείρημα το οποίο ουκ ολίγες έχουν επισημάνει και σε εκδικάσεις προσφυγών. Ότι, δηλαδή, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάει στα «βράχια» τότε είναι δεδομένο πως αυτό θα έχει οδυνηρές συνέπειες και για τους πιστωτές. Άλλωστε, πρόκειται για κάτι που έχουν επισημάνει και ορισμένοι δικηγόροι παικτών, αναγνωρίζοντας πως ενδεχόμενη αποτυχία της πράσινης ΠΑΕ να παραμείνει τη νέα της σεζόν στη Superleague θα καταστήσει πολύ δύσκολο το να λάβουν τα χρήματά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα