Αναστασιάδης σε πρώτο πλάνο

Ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Σμύρνης προβάλει ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά την παραίτηση του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η ήττα στην Ξάνθη έφερε και συνέπειες για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Η αλλαγή προπονητή, όπως αυτή συζητήθηκε ανάμεσα στον Σταμάτη Βελλή, τον Παύλο Μυροφορίδη και τον, πρώην πλέον, τεχνικό της ομάδας, κρίθηκε επιβεβλημένη. Έτσι, ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα και πλέον στη Ριζούπολη ψάχνουν τη διάδοχη κατάσταση. Με βάσει όλα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, για τους λόγους της απομάκρυνσης του Βοσνιάδη, φαίνεται πως το φαβορί για την επόμενη ημέρα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι λάτρης της πειθαρχίας και αυτό κάνει τον Σταμάτη Βελλή να ετοιμάζεται να του δώσει το χρίσμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε με ενδιαφέρον το αν θα επικαλεστεί ξανά τον πνευματικό του, τον οποίο συμβουλεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα