Η περίεργη ιστορία του… παραλίγο «πράσινου» Ονάζι

Ο Ογκένγι Ονάζι είναι από τα πρόσωπα των ημερών στην Ιταλία. Ο Νιγηριανός μέσος σκόραρε στο χθεσινό 3-3 της ομάδας του, Λάτσιο, κόντρα στη Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία, ενώ μία ιστορία με ένα… κλεμμένο πορτοφόλι τον έχει φέρει για τα καλά στην επικαιρότητα.

Τι συνέβη ακριβώς; Ας αφήσουμε τον ίδιο να μας διηγηθεί την ιστορία του:

«Βρισκόμουν σε ένα εστιατόριο με τον αδερφό μου κοντά στον σταθμό Τέρμινι. Δίπλα μας καθόντουσαν κάποιοι τουρίστες. Είδα ένα αγόρι, το οποίο είχε ύποπτη συμπεριφορά σαν να ήθελε να κλέψει κάτι. Δεν πρόλαβα καν να το πω στον αδερφό και άρπαξε το πορτοφόλι ενός τουρίστα. Το παρατήρησα και προσπάθησα να τον καταδιώξω. Έτρεξα περίπου 300 μέτρα και είδα πως ο κακοποιός έκρυψε το πορτοφόλι κάτω από ένα αυτοκίνητο. Τον κυνήγησα και κατάφερα να τον πιάσω. Τον έφερα πίσω στο εστιατόριο και ζήτησα από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να ειδοποιήσει την αστυνομία. Έδωσα πίσω το πορτοφόλι στην κυρία. Είχε δακρύσει και με ευχαριστούσε. Το πορτοφόλι ήταν γεμάτο χρήματα».

Παραλίγο «πράσινος»
Μάλιστα, ο Ονάζι είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2010 είχε έρθει στην Αθήνα με τον συμπατριώτη του Σάνι και έκανε προπονήσεις με το «τριφύλλι», στην Παιανία, υπό το βλέμμα του τότε προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νιόπλια. Ωστόσο, η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει, αφού η ομάδα που κατείχε τα δικαιώματα των δύο ποδοσφαιριστών στη Νιγηρία αξίωσε 500.000 ευρώ για αμφότερους, ποσό που είχε κριθεί υπερβολικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα