Συνεχίζουν να τα… σκάνε οι Τούρκοι

Ντιντιέ Ντρογκμπά, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Φελίπε Μέλο, Εμανουέλ Εμπουέ, Φερνάντο Μουσλέρα, ακόμη και ο πρώην… δικός μας, Άλμπερτ Ριέρα. Η Γαλατασαράι έχει γίνει μία ομάδα «αστέρων».

Βέβαια, για πείσει όλους αυτούς του ποδοσφαιριστές να γίνουν κάτοικοι Κωνσταντινούπολης, η τουρκική ομάδα έπρεπε να τους δώσει χρήματα. Πολλά χρήματα. Το έκανε. Και ποιο το αποτέλεσμα; Πρώτη αγωνιστική για το Champions League ήρθε η «εξάρα» από την, όχι και τόσο φορμαρισμένη σ’ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης του συλλόγου Ουνάλ Αϊσάλ αποφάσισε να απομακρύνει τον πολύ αγαπητό σε όλους (παίκτες και οπαδούς) Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία της Γαλατά και να φέρει τον πιο… λαμπερό Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός έχει πάρει πρωτάθληματα σε Ιταλία και Αγγλία και θεωρήθηκε ο πιο κατάλληλος, αν και είναι πολλοί αυτοί που αμφισβητούν τις ικανότητες του.

Όσοι κι αν είναι οι πολέμιοί του όμως, το βιογραφικό του, του επιτρέπει να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Δωδεκάμιση και πλέον εκατ. ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από τους Τούρκους για τα επόμενα τρία χρόνια ο πρώην τεχνικός των Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι (μεταξύ άλλων). Δεν είναι και λίγα.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η εγγύηση που πήρε για επιπλέον δαπάνη 35 εκατ. ευρώ τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Ιταλός θέλει μεταγραφές και ο Αϊσάλ δεν πρόκειται να του χαλάσει το χατίρι. Επομένως, η Γαλατασαράι θα αγοράσει κι άλλα αστέρια. Το θέμα είναι να γίνει και ομάδα κάποια στιγμή. Ειδάλλως, τα χρήματα του Τούρκου αφεντικού, δεν θα έχουν κανένα απολύτως αντίκρυσμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα