Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Σχεδόν πέντε ώρες έμεινε στο γραφείο της 6ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, η οποία περιέγραψε τα δραματικά γεγονότα που ξεδιπλώθηκαν μπροστά στα μάτια της τη νύχτα της δολοφονίας 34χρονου αντιφασίστα.

Η κοπέλα, την οποία ο συνήγορος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα τη χαρακτήρισε «ουσιαστική γυναίκα της ζωής του», είχε υποστεί βαρύτατο σοκ, καθώς ο 34χρονος ξεψύχησε στα χέρια της. Αυτός ήταν και ο λόγος που η κατάθεσή της καθυστέρησε μερικές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα περιέγραψε τις συνθήκες της δολοφονίας, αλλά και το πώς αντέδρασαν οι αστυνομικοί που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μάρτυρας φέρεται να μίλησε για παραλείψεις της αστυνομίας στον τρόπο αντιμετώπισης, ενώ άφησε αιχμές για τον ρόλο της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας.

Επίσης δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί να τους ακολουθούν κάποιοι όταν έφυγαν από την καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα και υποστήριξε ότι είναι σε θέση, αν της ζητηθεί, να αναγνωρίσει όλα τα άτομα που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, παρόλο που η ίδια βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο από κει που μαχαιρώθηκε θανάσιμα ο 34χρονος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα