«Πάνοπλος» ο ΠΑΟΚ

Τα χέρια του από ικανοποίηση έτριβε ο Χουμπ Στέφενς στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς θα είναι πάνοπλοι στην πρεμιέρα του Europa League, κόντρα στη Σαχτέρ Καραγκάντι.

Το ματς αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΠΑΟΚ για πολλούς λόγους. Πέραν του ότι είναι η ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στους φετινούς ομίλους του Europa League και θέλει μόνο νίκη κόντρα σε μια ομάδα σαφώς πιο αδύναμη, ώστε να «χτίσει» από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση, στην αναμέτρηση της Τούμπας οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να ρίξουν στο «καναβάτσο» έναν από τους αντιπάλους τους.

Έτσι, για τον Στέφενς η σημερινή ημέρα ήταν πολύ καλή, αφού είδε τους Λαζάρ, Λόρενς και Γεωργιάδη να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για το παιχνίδι με τη Σαχτέρ. Ματς από το οποίο θα λείψει μόνο ο Εργκούς Κάτσε, για το μέλλον του οποίου δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση και ο παίκτης μπήκε στο «ψυγείο».

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Ολλανδός προπονητής σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λαζάρ, ο οποίος έδειξε ανεπηρέαστος από τον τραυματισμό του. Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια δεν αναμένονται αλλαγές. Ο Τζαβέλλας με τον Λίνο διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και τους δύο μαζί στην ενδεκάδα, με τον Πορτογάλο να παίζει στη μεσαία γραμμή και τον Στοχ να μεταφέρεται στη δεξιά πτέρυγα. Κάτι που σημαίνει ότι ίσως ο Νίνης να μην έχει φανέλα βασικού σε αυτό το παιχνίδι. Τα πάντα θα φανούν από την αυριανή δοκιμή που θα κάνει ο Στέφενς, στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Σαχτέρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα