Μπράβο στο δίδυμό μας! Μάντης και Καγιαλής Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Ψηλά και πάλι η ελληνική σημαία από τους Ολυμπιονίκες μας, τον Παύλο Καγιαλή και τον Τάκη Μάντη στο Σαταντέρ όπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας.

Το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε στην τελευταία διαδρομή από την πρώτη θέση και με έξυπνη πορεία διατηρήθηκε σε αυτή χωρίς να απειληθεί. Ο Τάκης Μάντης δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό και τη νέα μεγάλη διάκριση:

«Στόχος μας σήμερα ήταν να διατηρηθούμε κοντά στους Αμερικάνους και στους Αυστριακούς για να κλειδώσουμε το χρυσό. Και το πετύχαμε. Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρηθούμε στην κορυφή και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο ως αθλητές με την συνεργασία του προπονητή μας, Μάκη Ωρολογά. Τώρα θα πανηγυρίσουμε στον… αέρα αφού επιστρέφουμε σήμερα στην Ελλάδα».

Μετάλλιο στη χώρα μας χάρισε και η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα ράνταλ με τη Βελγίδα, Έβι Βαν Άκερ, να κατακτά την πρώτη θέση. Η Καραχάλιου ξεκίνησε τέταρτη, αλλά μπήκε στα μετάλλια χάρη στην εκπληκτική της προσπάθεια και είναι άξια συγχαρητηρίων. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα