“Φοβήθηκαν την δικαστική απόφαση και έστησαν τροπολογία”

Την ώρα που οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά αυτοί που εκλέγονται στη βόρεια Ελλάδα, έχουν πάθει αφωνία στην οξύτατη κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρήκε συμπαράσταση στο πρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι όλα όσα έγιναν υποδηλώνουν την απροκάλυπτη στήριξη του πρωθυπουργού προς τον επιχειρηματία, αναφερόμενος στην τροπολογία που πέρασε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία διαγράφονται πρόστιμα λαθρεμπορίας προς τη ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά της Βουλής, ενώ υποστήριξε ότι η τροπολογία κατατέθηκε επειδή αναμενόταν δικαστική απόφαση, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια ζητώντας να μην επιβληθούν τα πρόστιμα. Παράλληλα τόνισε ότι αντί να αναμένουν τη δικαστική απόφαση παρενέβη και πήρε την απόφαση ο Αλέξης Τσίπρας, κάτι που σημαίνει την ωμή παραβίαση του Συντάγματος.

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για κοροϊδία καθώς όπως είπε «η κυβέρνηση κορόιδευε τη Βουλή καθώς έκαναν πως δεν ήξεραν για ποιον είναι η τροπολογία». Τέλος, επεσήμανε ότι εάν τελικά ο επιχειρηματίας αποκτήσει και κάποιο ΜΜΕ θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της διαπλοκής με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα