Μόνο κέρδος ο Τσιρίλο

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν για την ΑΕΚ το φιλικό με το Χαϊδάρι. Όχι τόσο για να μετρήσει η «Ένωση» δυνάμεις, μα επειδή έπαιξε για πρώτη φορά ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός στόπερ, στον οποίο ο Τραϊανός Δέλλας ποντάρει πολλά για να «δέσει» το κέντρο της άμυνας, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν ήταν επηρεασμένος από τη μεγάλη αποχή του.

Άλλωστε, ο Τσιρίλο σε όλο το διάστημα που δεν είχε ομάδα φρόντιζε να γυμνάζεται κανονικά, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση. Πράγμα που πέτυχε και το μόνο που του μένει πλέον είναι να πάρει ματς στα πόδια του για να βρει και τη φόρμα του. Εξάλλου, μιλάμε για πολύπειρο ποδοσφαιριστή που έχει «φάει» τα γήπεδα με το… κουτάλι και αν μη τι άλλο η προσθήκη του στο ρόστερ της, αποτελεί για την ΑΕΚ της Γ’ εθνικής μεγάλη πολυτέλεια, ακόμη και στα 36 του χρόνια.

Αν μη τι άλλο, ο Ιταλός ήταν το μοναδικό κέρδος της «Ένωσης» στο φιλικό αυτό τεστ, αφού υπήρξαν άλλα θέματα που προβλημάτισαν. Πέραν της εμφάνισης, από την οποία ο Δέλλας διαπίστωσε ότι οι «δεύτερες» επιλογές του θέλουν ακόμη πολλή δουλειά, τα πράγματα έγιναν χειρότερα με τον Μιχάλη Παυλή, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Όπως διαπιστώθηκε, ο επιθετικός της ΑΕΚ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει περίπου 10 ημέρες εκτός προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Μίλησε με την Αποστολάκη ο Μελισσανίδης

Τηλεφωνική επαφή με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας είχε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «Τίγρης» συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί της και συζήτησε την πορεία των διαδικασιών που θα γίνουν από εδώ και στο εξής για να μην αντιμετωπιστεί το παραμικρό πρόβλημα για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Μάλιστα, συμφωνήθηκε να παρουσιαστεί το πρότζεκτ στο δημοτικό συμβούλιο, το πολύ μέχρι τα μέσα Οκτώβρη, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα