«Δεν έχω σχέση αυτή τη στιγμή»

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο Μάνος Ιωάννου. Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός ηθοποιός, δήλωνε ερωτευμένος και ευτυχισμένος με την Ναταλία Γερμανού. Τι έγινε τώρα και τα ανακαλεί τα λεγόμενά του;

Ο Μάνος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», εξομολογήθηκε πως είναι από τους άντρες που του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια, μου αρέσουν οι ώριμες γυναίκες. Το θέμα είναι να σε ιντριγκάρει το ταίρι σου. Εννοείται ότι είμαι υπέρ», εξήγησε ο ηθοποιός και δε δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερή του.

Όσο για το αν είναι δεσμευμένος αυτήν τη περίοδο, ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση αυτή τη στιγμή. Τότε που είχα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τώρα είμαι μόνος μου και δεν έχω κάπου ν’ απολογηθώ ή να δώσω αναφορά».

Βέβαια, μπορεί ο Μάνος Ιωάννου να λέει ότι δεν έχει σχέση, προφανώς όμως η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει δοθεί αρκετό καιρό πριν την δημοσίευσή της, αφού ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού και μάλιστα δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα