STOP από Πασχαλάκη!

 

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και η Λάρισα μπορεί να άξιζε το τρίποντο στη σαββατιάτικη (4/3) εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά τελικά έμεινε με τον πόντο μετά το τελικό 1-1.

Μορφή του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας του πάλαι ποτέ «Άγιαξ της Ηπείρου» Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έμοιαζε να παίζει… μόνος του απέναντι στους αντίπαλους επιθετικούς, πραγματοποιώντας σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων.

Ο μόνος που κατάφερε να τον νικήσει ήταν ο Γιοβάνοβιτς στο 18’, ανοίγοντας το σκορ για τους Θεσσαλούς, όμως ο Ισπανός Πέδρο Κόντε που εξελίσσεται σε… βαρύ πυροβολικό για τους Ηπειρώτες, διαμόρφωσε στο 41’ το τελικό 1-1 με το 13ο φετινό του γκολ!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας (24′ λ. τρ. Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46′ Τσακοπίνο), Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Νίκο Βαρέλα (70′ Ρέγιες), Αγκάνοβιτς, Αβραάμ, Ναζλίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (78′ λ. τρ. Μπέριος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης (81′ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Γιάκος (83′ Ζάιρο), Κόντε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα