Τα σκηνοθετημένα σήριαλ της κυβέρνησης

Παρά το γεγονός ότι οι θεσμοί κάνουν λόγο για νέα μέτρα, για περικοπές συντάξεων, για νέα επώδυνη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, αλλά και για αλλαγές στα εργασιακά, η κυβέρνηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε νιρβάνα. Παράλληλα συνεχίζεται η επικοινωνιακή καταιγίδα, ισχυριζόμενοι πως η κρίση τελείωσε. Σε αυτό το success story αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός απαντώντας στη Βουλή στον Βασίλη Λεβέντη σχετικά με την συμφωνία του Eurogoup. Φυσικά ο πρωθυπουργός δεν έπεισε κανένα, καθώς όλοι γνωρίζουν πως τα δύσκολα έρχονται από την Καθαρά Δευτέρα, όπου επιστρέφουν οι εκπρόσωποι των θεσμών.
Σε αυτό αναφέρθηκε και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει ότι «τα σκηνοθετημένα σήριαλ της κυβερνητικής προπαγάνδας -και σήμερα ξανά από το βήμα της βουλής- αφήνουν παγερά αδιάφορο τον ελληνικό λαό, που ματώνει καθημερινά με τα μέτρα που νομοθετεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, πληρώνοντας όχι 1, αλλά πάρα πολλά ευρώ, πέρα από τη συνεχιζόμενη απώλεια εισοδήματος».
«Το ΚΚΕ, οι βουλευτές του ΚΚΕ, επιλέγουν να βρίσκονται κυρίως στους τόπους δουλειάς και στους δρόμους του αγώνα για την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων, για την πραγματική ενημέρωση των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων για όσα συμβαίνουν εντός της βουλής, από όλους τους συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους καρεκλοκενταύρους της εξουσίας» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.
Μάλιστα πηγές του Περισσού υπενθύμιζαν το σχόλιο που έκανε το ΚΚΕ πριν από λίγα 24ωρα, όταν είχε ξεκινήσει η κυβερνητική επικοινωνιακή καταιγίδα για τα λεγόμενα αντισταθμιστικά μέτρα. “Τα «αντισταθμιστικά μέτρα» που επικαλείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για να δικαιολογήσει τη νέα σφαγή σε αφορολόγητο, συντάξεις, εργασιακά, είναι μεγαλύτερη απάτη, ακόμη κι απ’ αυτήν του «παράλληλου προγράμματος». Όχι μόνο γιατί τα μέτρα αυτά θα είναι απειροελάχιστα μπροστά σ’ αυτά που έχασαν και θα χάσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι και τα οποία θα δίνονται πάντα με την έγκριση των «θεσμών», αλλά και γιατί θα αφορούν κυρίως τη στήριξη του κεφαλαίου, μέσω φοροαπαλλαγών και άλλων τέτοιων παρεμβάσεων, στο όνομα της ανάπτυξης”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα