Πανιωνάρα για Champions League, 2-0 την Ξάνθη

 

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της δεύτερης θέσης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη και έμεινε έξι βαθμούς μπροστά από την έκτη ΑΕΚ, την οποία – μάλιστα – αντιμετωπίζει εντός έδρας στο δεύτερο γύρο.

Οι «κυανέρυθροι» είχα την τύχη να προηγηθούν νωρίς με φοβερή ατομική προσπάθεια του Κόρμπου στο 22’, αλλά και την ικανότητα να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Η Ξάνθη από το 42’ και μετά ήταν υποχρεωμένη να ψάξει για την ισοφάριση με παίκτη λιγότερο, έπειτα από τη σωστή αποβολή του Ντε Λούκας (προβολή με τις τάπες πάνω στον Κόρμπο) και ένας από τους λόγους που δεν τα κατάφερε ήταν αυτός. Όταν μάλιστα ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μαχμούτοβιτς από τον Καρασαλίδη στο 67’ – το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεν – όλα τελείωσαν!

Να σημειωθεί ότι το ματς συγκέντρωσε περισσότερους από 4.000 φιλάθλους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79’ Λάμπρου), Μασούντ (90’ Σαββίδης), Φούντας (53’ Μαχμούτοβιτς), Μπεν

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (73’ Πιτσέλι), Λάζιτς (63’ Γιουνές), Σολτάνι, Βασιλακάκης, Ράνος (46’ Μεχία)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα