Το «γύρισε» ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Αστέρα και συνεχίζει το σερί του

 

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα κόντρα στο δυναμικό Αστέρα, αλλά με καλή ψυχολογία και μεγάλη συμβολή από τα νέα του αποκτήματα, νίκησε 3-2 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 13 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Για να πάρει τους τρεις βαθμούς αναγκάστηκε να γυρίσει το 0-1, αλλά να αντιδράσει και μετά το 2-2 στο 79’.

Ο Μανιάς έβαλε τον Αστέρα μπροστά στο σκορ στο 18’ με το πρώτο του φετινό γκολ μετά από συνεργασία με τον Τσουκαλά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Σακχόφ ισοφάρισε έπειτα από μπαλιά του Μπίσεσβαρ. Πέρα από αυτά τα δύο γκολ υπήρξαν και οι γνωστές καθιερωμένες ευκαιρίες του «Δικεφάλου του βορρά», οι οποίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, μέχρι που ο Πρίγιοβιτς μπήκε στο γήπεδο στο 69’ και σκόραρε ένα λεπτό αργότερα, δείχνοντας πως δεν… ταιριάζει με τη γενική φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, που λέει: «Πρώτα χάσε μερικές ευκαιρίες και μετά σκόραρε!». Το γκολ του Σέρβου με κεφαλιά ψαράκι το σέρβιρε ο φοβερός φέτος Λέο Μάτος (επτά γκολ, δύο ασίστ μέσα στη σεζόν).

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και στο 79’ δέχθηκαν το 2-2 από τον Μανιά και πάλι, ο οποίος πάγωσε την Τούμπα και τους 20.000 φίλους του ΠΑΟΚ. Στο συγκεκριμένο ματς, όμως, η μοίρα είχε αποφασίσει να μιλήσουν οι μετεγγραφές του Δικεφάλου, αφού στο 84’ ο Ενρίκε έπιασε το σουτ μετά από πάσα του Πρίγιοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, κρατώντας την ομάδα του ψηλά στη βαθμολογία.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (46’ Ενρίκε), Σακχόφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (87’  Χαρίσης), Μυστακίδης, Κουλούρης (69’ Πρίγιοβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66’ Φαρίνια), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μπαστιανός (56’ Ιγκλέσιας), Μανιάς, Μάσα (79’ Στανισάβλιεβιτς).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα